Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Rozenhout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Bamboe houten zonnebrillen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit hout en geschikt voor zowel vrouwen als heren. Door de unieke houtnerf is elke houtenzonnebril uniek. Alle Esdoornhouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de allerbeste UV400 bescherming tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verschillende laagjes kleurig hout in diverse tinten. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geproduceerd en door de diverse kleuren en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een geweldige zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is gelijk. Montuur van Rozenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de elementen, de geur van het jaargetijde en de frisse wind door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van degelijk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een trend die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol bezieling en vernieuwing. Een product, (bestel) waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Skateboardhout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Ook gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van goede kwaliteit en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Rozenhout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer”

Leave a Reply

Gravatar