In het begin wist ik het niet dat kwaliteits haarproducten echt beter zijn voor mijn haren, tot ik Aveda Men haarproducten ontdekte.

Ik dacht als man erg simpel over haarproducten. Maakt het uit wat je gebruikt. Ik keek altijd naar wat goedkoop was en het liefst koopjes als ik in een winkel rondliep. Tot ik gedonder kreeg zoals dunner wordend haar. Een vriendin van mij die beeldschoon mooi haar heeft dat er altijd mooi dik en glanzend uitziet zei me dat die voordelige bocht je haar alleen maar beschadigt en dat het wel degelijk uitmaakt wat je gebruikt voor je haar. Even voelde ik me een watje en lachte onbenullig om haar commentaar en zij vertelde me dat ze haarverzorging van Aveda gebruikt.

Aveda Invati Scalp Revitalizer Dus ik ben op zoek gegaan op het web en vond onder andere van Aveda Invati Men Scalp Revitalizer 125ml. Haarverzorgingsproducten voor heren. Haarverzorging die het haar verdikken aan de haarwortels en bevordert de scalp bij het inwrijven. Wat doet het met je haar:
 


  • Geformuleerd met amla, om het haar meteen te verdikken vanaf de haarwortel.

  • Bij het inmasseren bevordert een krachtige mix van plantenactieven de hoofdhuid.

  • 98% natuurlijk afgeleid.

  • Wanneer het ingezet wordt met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo, reduceert dit twee-stappen systeem haaruitval.

  •  


Vier op de vijf mannen geven aan dat hun haar sterker (klik hier om meer te lezen) aanvoelt en er dikker uitziet.

 

 

Toepassing Aveda Invati Men Scalp Revitalizer


Verspreid het haarmiddel aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid een keer per dag, elke dag. Masseer in. Niet schoonspoelen.
Ik ben dit gaan aanwenden en merkte al vrij snel dat de conditie van mijn haar aan het optimaliseren was. Ik moet zeggen dat ik toch blij verrast was en vond ook Haarverzorging van Aveda in een in Package Deal.

 

 

Haarproducten voor mannen


Speciaal voor mensen waarbij het haar dunner wordt ; reinigt, exfolieert, zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Het geeft Gezonder dikker, voller, haar. Daarbij bevatten deze haarproducten zeer krachtige natuurlijke geneeskrachtige ingredienten De haarproducten packagedeal bestaat uit: Aveda Invati Exfoliating Shampoo 200ml Aveda Invati Thickening Conditioner 200ml Aveda Invati Scalp Revitalizer 150ml Aveda Invati Thickening Conditioner 40 ml, 200 ml,1000ml. Een goed haarproduct om voller en dikker haar te krijgen is de Invati Thickening Conditioner met Arginine op basis van suikerbiet en sojaproteïne, versterkt het haar en verbetert de elasticiteit om afbreken te verminderen klinisch bewezen. Daarnaast is het ook klinish bewezen dat het haar verdikt dankzij een mix van ingredienten op basis van guar, palm en koolzaad. Organische kukui nootolie laat het haar natuurlijk glanzen.

Dus ik ben nu volledig overtuigd tot een betere behandeling van mijn haar. Voor mij geen goedkope supermarkt troep meer. Ik betaal liever iets meer en loop nu toch met meer zelfverzekerdheid door het leven. Ja ook mannen kunnen ijdel zijn toch? :-) Al deze producten kunt u terugvinden op de webshop

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “In het begin wist ik het niet dat kwaliteits haarproducten echt beter zijn voor mijn haren, tot ik Aveda Men haarproducten ontdekte.”

Leave a Reply

Gravatar