In het begin besefte ik het niet dat betere kappersmerken echt beter zijn voor mijn haren, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Shampoo ontdekte.

Ik dacht als man erg simpel over haarproducten. Maakt het uit wat je gebruikt. Ik keek altijd naar wat voordelig was en het liefst koopjes als ik in een winkel rondliep. Tot ik problemen kreeg zoals dunner wordend haar. Een vriendin van mij die schitterend mooi haar heeft dat er altijd mooi dik en stralend uitziet zei me dat die cheapie bende je haar alleen maar beschadigt en dat het wel degelijk uitmaakt wat je gebruikt voor je haar. Even voelde ik me een watje en lachte onbenullig om haar kritiek en zij vertelde me dat ze haarproducten van Aveda gebruikt.

Aveda Invati Scalp Revitalizer Dus ik ben op speurtocht gegaan op het web en vond onder andere van Aveda Invati Men Scalp Revitalizer 125ml. Haarproducten voor mannen. Haarverzorgingsproducten die het haar indikken aan de haarwortels en bevordert de scalp bij het masseren. Wat doet het met je haar:
 


  • Samengesteld met amla, om het haar direct te verdikken vanaf de haarwortel.

  • Bij het inmasseren stimuleert een sterke mix van plantenactieven de hoofdhuid.

  • 98% natuurlijk afgeleid.

  • Indien het gebruikt wordt met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo, vermindert dit twee-stappen systeem haaruitval.

  •  


Vier op de vijf heren geven aan dat hun haar krachtiger aanvoelt en er dikker uitziet.

 

 

Gebruiken Aveda Invati Men Scalp Revitalizer


Breng het product aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid een keer per dag, elke dag. Wrijf in. Niet schoonspoelen.
Ik ben dit gaan aanwenden en merkte al vrij snel dat de fitheid van mijn haar aan het herstellen was. Ik moet zeggen dat ik toch blij verrast was en vond ook Haarverzorgingsproducten van Aveda in een in Package Deal.

 

 

Haarproducten voor mannen


Speciaal voor mensen waarbij het haar dunner wordt ; reinigt, exfolieert, zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Het geeft Gezonder dikker, voller, haar. Daarbij bevatten deze haarproducten zeer krachtige natuurlijke helende ingredienten De haarproducten packagedeal bestaat uit: Aveda Invati Exfoliating Shampoo 200ml Aveda Invati Thickening Conditioner 200ml Aveda Invati Scalp Revitalizer 150ml Aveda Invati Thickening Conditioner 40 ml, 200 ml,1000ml. Een goed haarproduct om voller en dikker haar te krijgen is de Invati Thickening Conditioner met Arginine op basis van (hier verder lezen) suikerbiet en sojaproteïne, versterkt het haar en verbetert de elasticiteit om afbreken te verminderen klinisch bewezen. Daarnaast is het ook klinish bewezen dat het haar verdikt dankzij een mix van ingredienten op basis van guar, palm en koolzaad. Organische kukui nootolie laat het haar natuurlijk glanzen.

Dus ik ben nu volledig bekeerd tot een betere verzorging van mijn haar. Voor mij geen goedkope supermarkt troep meer. Ik betaal liever iets meer en loop nu toch met meer zekerheid door het leven. Ja ook mannen kunnen ijdel zijn toch? :-) Al deze producten kunt u terugvinden op internet

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “In het begin besefte ik het niet dat betere kappersmerken echt beter zijn voor mijn haren, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Shampoo ontdekte.”

Leave a Reply

Gravatar